Evenement aanmelden

Je kunt zelf ook een evenement, feest of gebeurtenis opgeven... Kijk eerst of deze er nog niet in staat.
Natuurlijk wel wat in deze agenda past, dus Rock 'n Roll / Rockabilly enz. (fifties related)
Zet 'm in de catogorie Nederland of Belgie of andere landen.
Zet 'm niet onder Dance to the 60's , Ook niet onder Uitgaanstips, (Dat is voor ons zelf)..
Dan kunnen we 'm makkerlijker goedkeuren en is het agendapunt sneller zichtbaar.....

Klik hiervoor op deze link

The Wanderers en meer...

Categorie
Nederland
Datum
18 mei 2019 20:00
Locatie
Poppodium Gebouw-T - Wilhelminaveld 96 4611 WJ
Telefoon
0164 – 253 122
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je niet vergissen. Dit is niet zo maar een tribute avond aan Elvis Presley. Bij Different Elvis gaat het om hoe zijn klassiekers vertolkt worden. Niet alleen voor de Elvis fan maar zéker ook voor de liefhebber van Frank Sinatra, blues, jazz, rock & roll en big band. Een avondvullend programma met een ode aan The King, maar dan net even anders als je gewend bent. Er zal een kraampje aanwezig zijn waar je heerlijk kan genieten van een broodje hotdog of een bak popcorn!

Kom je op 18 mei het beste gekleed als Elvis look-a-like (mannelijk en vrouwelijk)? Dan win je entreekaartjes voor een volgend concert van Gebouw-T!

Start Spreading The News Jazz Big Band

Smooth jazz, keiharde funk, dampende soul, swingende rock ’n roll en stuiterende disco. Sinds 2011 brengen deze sharp dressed men (en vrouw!) hun swingende muziek naar het grote publiek. Deze small bigband met elf muzikanten, waaronder zes blazers maakt jazzmuziek toegankelijk en dansbaar voor jong en oud en zal u verzekeren dat u niet stil kunt blijven staan. Deze big band eert vanavond Elvis’ Las Vegas shows en heeft voor deze gelegenheid de show aangepast met een tintje Frank Sinatra en invloeden van jazz.

 

BLUES AND ROCKBAND TRIPLE B

Bluesband uit Putte brengt een ode aan The King. Buiten de blues bewerkingen stappen ze ook uit hun comfort zone door Elvis nummers te bewerken in andere stijlen zoals reggae en rock.

THE WANDERERS

Met een overduidelijke liefde voor de Jaren 60 brengen zij vanavond de hits van Elvis in rockabilly stijl. Een lekker eigenwijze show.

 

BEETCHCRAFT (SOLO)

Hij is de rollende rocker van de ruige ragtime riedja riedja, de meesterlijke minstreel van de mieterse melodieën op miniatuur muziekinstrumenten, “the high strung, unsung ukulele underdog” van de Almeerse rockabilly, de enige echte: Beechcraft Bonanza Deze sympathieke swingende zingende songwriter probeert de pakkende politieke pamfletten van de punk te plaatsen op de plezante progressies van rockabilly en doowop in combinatie met de cris-de-coeurs van countryballades en chansons en komische kleinoden van klassieke Americana. Van jongs af aan was Beechcraft Bonanza al groot fan van Elvis Presley en die liefde hoor je ook zeker terug in zijn eigen werk. Op deze avond kruipt de Almeerse Singer-songwriter voor de verandering helemaal in de huid van zijn held met een flinke lijst Elvis songs uit de periode ’54-’59, gespeeld in zijn wilde ukebilly stijl, maar zeker á la The King! Beetchcraft speelt direct wanneer de deuren openen en tijdens de change-overs

 
 

Alle datums

  • 18 mei 2019 20:00