Event Submit

It is possible to submit an event
Of course it must be rock & Roll / rockabilly of 50s related
Before you submit an event check if it isn't allready in the calendart!
We will place it after approval

Click this link to sumit event form

Rockin' Party met The Wieners in Het Hof

Category
Nederland
Date
15 Dec 2019 16:00 - 19:00
Venue
Het Hof Zaltbommel - Oliestraat 22
Telephone
0621223034
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Je vindt Het Hof aan de Oliestraat 22, in Zaltbommel.

Rock’n’roll band The Wieners treedt zondag 15 december op in Het Hof Zaltbommel. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er extra veel dansrepertoire gespeeld, dus: boppers, jivers en strollers… put on your dancin’ shoes en kom ook!

The Wieners brengen grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude rock’n’roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek.

De band treedt op door heel Europa. In 2020 gaan ze voor de 8e keer naar Engeland waar ze een heel goede naam hebben in het rock'n'roll-danscircuit. Intussen zijn ze ook op tour met hun eigen theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’ langs maar liefst 84 Nederlandse theaters, oa op zaterdag 31 januari wordt De Poorterij in Zaltbommel aangedaan. Deze show is zeker de moeite waard voor mensen die graag zitten en luisteren, in Het Hof gooien The Wieners het over een heel andere boeg: voor iedereen die lekker wil dansen en een drankje wil doen.

Entree is gratis, de zaal is open vanaf 15:00 uur en de aanvang van het optreden is 16:00 uur. Kom op tijd want het wordt druk en vol is vol! Je vindt Het Hof aan de Oliestraat 22, in Zaltbommel.

 
 

All Dates

  • 15 Dec 2019 16:00 - 19:00