Welkom


Dance to the 60's; is een rock 'n roll stichting die zich; vooral richt op het traditioneel rock 'n roll dansen. Wij zijn een niet commerciële club die draait op vrijwilligers; wat als voordeel heeft dat we voor een cursus niet veel hoeven te vragen. Verder geven wij rock 'n roll dansdemonstraties waarmee we landelijke bekendheid mee hebben verkregen, mede dankzij diverse TV optredens.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Danslessen

  De leukste Rock 'n Roll Danslessen!Dé gezelligste dansschool! Leer dansen op Rock & Roll, Rockabilly en Swing muziek bij Dance Read More
 • Dansshows

  Rock 'n' Roll Dansdemonstraties Voor een gezellige en sprankelende Bruiloft,  bedrijfsfeest, themafeest enz. kiest u natuurlijk ook voor een dansact Read More
 • RnR Organiseren

  Organiseren van een jaren 50 / Rock & Roll / Rockabilly feest of evenement Feesten organiseren is een vak apart! Zelf een Read More
 • 1

Switch to English uk flag image

ban ned rock n roll danslessen dansshows feesten evenementen

Big Caz & The Bobs @ The Jukebox Live

Ben erbij 6 februari vanaf 20.00u. voor een heerlijk avondje! In Silverdome (Musicdome) van der Hagenstraat 20 naast de Wok in Zoetermeer is the place to be!
Voor kaarten en meer informatie: mail of 06-230 50 364
The Jukebox Live bij Dance to the 60's. Succes gegarandeerd! Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een fantastisch leuke avond uit tijdens de jukebox live: Big Caz & the Bobs.. weer een geweldige band.... zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral een tot de laatste centimeter gevulde dansvloer. Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die aan de kant blijven zitten met een drankje genieten van deze gezellige avonden.
BIG CAZ & THE BOBS
Rock 'n Roll uit de jaren 50 en 60. De grote JUKEBOX HITS uit die tijd komen allemaal terug in hun repertoire. Denk aan Rock around the Clock van Bill Haley and his Comets, Blue Suede Shoes van Carl Perkins, Let's Twist Again van Chubby Checker, Johnny B Good van Chuck Berry, Heartbreak Hotel van Elvis Presley, Maar ook nummers van The Everly Brothers, Wake up Little Susie en Bye Bye Love, gespeeld met akoestisch gitaar, ontbreken niet. Nummers van Cliff Richard, zoals Move It en Do You Wanna Dance, Apache van The Shadows, Walk don't Run van The Ventures.
Kortom te veel om op te noemen.
Big Caz & the Bobs is een Rock 'n Roll band die garant staat voor een geweldige show in de fifties en sixties stijl, entertainers van de bovenste plank! Originele nummers van bekende artiesten gebracht op een authentieke manier blijft een feest van herkenning voor het grote publiek!
Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken, het plezier en enthousiasme spat ervan af!

Flyer jukeboxlive Feb 2016

Rock 'n Roll Danslessen!!

jukebox rock n rollHet leuke aan de danslessen bij Dance to the 60's:
• het goedkoop is, slechts 70 euro p.p voor de periode van 3 maanden!!
• er op een ongedwongen, gezellige manier wordt les gegeven met ruimte voor humor.
• je binnen een paar weken al behoorlijk kunt dansen.
• de leden die op dit moment dansen tussen de 17 en 80 jaar zijn. Dus voor jong en oud.
• iedereen dezelfde passen leert, maar toch danst ieder op z'n eigen manier.
• de muziek herkenbaar is voor iedereen.
• je leuke mensen leert kennen.
• dansen 1 van de makkelijkste manieren is om te blijven bewegen.
• je komt dansen bij de gezelligste en leukste dansschool!
• dansles bij onze dansschool al snel tot het gezelligste avondje van de week wordt gerekend. Steeds meer mensen weten ons ook te vinden! U misschien ook?

Gooi - en smijtwerk
De meeste die denken aan rock ’n roll hebben het over het “gooi en smijtwerk” maar dat wordt alleen gegeven aan de cursisten die het zelf willen en kunnen, natuurlijk pas als je gevorderd bent.
En voor wie geen zin in, of geen lijf meer heeft voor het betere gooi en smijt werk, zijn er tijdens de les prima alternatieven. Dit is voor iedereen mogelijk.

Dance to the 60's' is een begrip in Nederland en Belgie door het geven van Rock & Roll danslessen; het organiseren van feesten, hun deelname aan diverse TV programma's en dansdemonstraties.
Cursisten komen vanuit België tot en met Friesland. Dance to the 60's is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby van Martin & Silvia die verschillende dansscholen hebben bezocht en zich nog steeds in de Rock & Roll verdiepen. Hun doel is : De gezelligheid en de mensen bij elkaar zien te brengen met dezelfde interesses "Fifties en Sixties". Hierdoor zie je ook diverse leuke vriendschappen dat zelfs wel uitmondt in Rock & Roll feesten of uitgaan naar festiviteiten.
Je begint heel langzaam en binnen een paar maanden sta je te dansen alsof het niets is.

Voor meer informatie of vragen:
06-230 50 364  of mail

Schrijf je hier in voor de cursus van april t/m juni 2016 via de Website!!

 flyer roc n roll danslessen

Dansdemonstraties

TV Optredens

Uit de oude doos

Route

routekaart

Overig Contact

Gebruik voor inschrijven Danslessen en voor contact Showteam de daarvoor bedoelde formulieren!

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com