Welkom


Dance to the 60's; is een rock 'n roll stichting die zich; vooral richt op het traditioneel rock 'n roll dansen. Wij zijn een niet commerciële club die draait op vrijwilligers; wat als voordeel heeft dat we voor een cursus niet veel hoeven te vragen. Verder geven wij rock 'n roll dansdemonstraties waarmee we landelijke bekendheid mee hebben verkregen, mede dankzij diverse TV optredens.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Danslessen

  De leukste Rock 'n Roll Danslessen!Dé gezelligste dansschool! Leer dansen op Rock & Roll, Rockabilly en Swing muziek bij Dance Read More
 • Dansshows

  Rock 'n' Roll Dansdemonstraties Voor een gezellige en sprankelende Bruiloft,  bedrijfsfeest, themafeest enz. kiest u natuurlijk ook voor een dansact Read More
 • RnR Organiseren

  Organiseren van een jaren 50 / Rock & Roll / Rockabilly feest of evenement Feesten organiseren is een vak apart! Zelf een Read More
 • 1

Switch to English uk flag image

The 11th  Sweetlake Rock 'n Roll revival

Zaterdag 8 juli 2017 , van 10:00 uur tot 22:00
Oosterheemplein,2721 NJ in Zoetermeer
Site: http://rocknroll-revival.nl
Facebook event: https://www.facebook.com/events/407478246285225/

Flyer sweetlake rock n Roll Revival 2017

De Rock 'n Roll dag in Zoetermeer met een fifties markt, Classic Cars, dansdemonstraties en live muziek!

Op zaterdag 8 juli 2016 is het zover: the Sweetlake Rock 'n Roll revival, de gratis open-air rock 'n rolldag in Zoetermeer. Voor de 11e keer organiseert  de plaatselijke Rock 'n Roll dansschool "Dance to the 60's"deze fantastische dag, dit keer in samenwerking met de winkeliersvereniging Oosterheem. vanaf 10:00 uur kunt u terecht bij het winkelcentrum aan het Oosterheemplein voor een nostalgische trip naar de jaren 50 en 60 met Rock and Roll dansdemonstraties, American Classic Cars, een 50's Markt en live muziek van fantastische bands! Elk jaar weer zie je de mensen weer genieten, niet alleen de jongere oudere onder ons maar ook de jeugd weet deze "Rock 'n Roll Street" te waarderen.

Phil Haley & His Comments (UK)

Entertainment van de bovenste plank uit een tijdperk dat reeds ver achter ons ligt, maar nog niemand is vergeten.
Niet slechts alleen maar een imitatie maar een perfecte vertolking van de allereerste ‘Superstar’ van de Rock ‘n’ Roll; Bill Haley and his Comets.
Zij doen dat op zo’n authentieke manier dat je de echte Bill Haley in je gedachten al voor je ziet.
Strakke, rauwe, stuwende en opzwepende klanken in de oervorm van entertainment.
Zij spelen alle hits van toen (Rock around the Clock!!) en eigen nummers.
Deze band startte ruim tien jaar geleden en hebben sindsdien op alle grote Rock and Roll evenementen in Engeland en andere Europese landen gespeeld.
Het zijn niet alleen fantastische muzikanten, maar ook geweldige performers; ze zetten een weergaloze show neer.

The Mee Kats (UK)

Deze drie muziekanten spelen rock ’n’ roll en rockabilly alsof ze zo uit de 50’s komen rollen. En dat was precies wat de geroutineerde drummer Colin Mee voor ogen had toen hij in 2010 The Mee Kats oprichtte. Colin zou je kunnen kennen van The Sure Shots en The Skip Rats.
Mandy Mee is haar carrière begonnen in de hilbilly band The Smokey Mountain Boys. Dat die laatste formatie zich ‘boys’ noemden is op zijn minst opvallend te noemen aangezien Mandy Mee natuurlijk een van de weinige vrouwen is die contrabas speelt. En hoe?!
Samen met gitarist Tim Bloomer is het trio The Mee Kats er eentje uit duizenden. Alleen als je deze formatie live ziet spelen weet je wat bedoeld wordt met zuivere 50’s rock ‘n’ roll en rockabilly.

Gas House Gorillas (USA)

Deze rock & roll blues band heeft het allemaal, vooral live; een voortreffelijke ritmesectie, een ongelooflijke saxofonist, een dijk van een frontman, prachtig gitaarspel en wonderschone songs. En ze hebben de eigenschap om van blues over te springen naar rock & roll swing en weer terug, heel vaak in één nummer. Deze band brengt de show niet naar het publiek maar in het publiek. Ze zijn niet alleen uitstekende muzikanten maar ook prima entertainers. Het repertoire van de band behelst meerdere stylen, Jump blues, Gypsy Swing, oldschool Rock & Roll, Cajun Music en zo nu en dan wat funky grooves.

Big Caz

Big Caz heeft door zijn optredens tijdens de eerdere Sweetlake Rock 'n Roll Revivals heel wat fans gekregen in en om zoetermeer. Dit jaar gaat hij zonder zijn Bobs helemaal alleen staan zingen voor u.... wat een lef!!!  En als het publiek enthousiast is gaat ie ook nog een stukje meedoen met Crazy Cadillac!! is dat niet geweldig?

Crazy Cadillac

Voor veel bezoekers van the sweetlake rock 'n roll revival ook weer een bekende band die we eerder al hebben gehad op ons festival. Crazy Cadillac 50’s Rock ‘n’ Roll, al jaren bekend van flitsende shows, grandioze feesten. Altijd een feest met dansbare Rock ‘n’ Roll, hele avond swingen op muziek van Elvis Presley, Chuck Berry, Dion and the Belmonts, Eddie Cochran, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Bill Haley

Classic Cars:

De mooiste classic cars zullen in en om het winkelcentrum staan, Veel chroom van o.a. Caddilacs, Chevrolets en andere bakende merken. Vergeet uw fototoestel niet want ook deze rock-mobielen stelen de show!

Fifties Markt

Op deze retromarkt zijn attributen te zien en te koop uit de fifties en sixties. Ook is er een groot aanbod van diverse kleding uit die periode, alsmede rock ‘n’ roll dansschoenen. Heel veel hebbedingetjes, maar ook CD’s, platen en DVD's.

 

Rock 'n Roll Danslessen en Dansshows

Het leuke aan de danslessen bij Dance to the 60's:
• het goedkoop is, slechts 70 euro p.p voor de periode van 3 maanden!!
• er op een ongedwongen, gezellige manier wordt les gegeven met ruimte voor humor.
• je binnen een paar weken al behoorlijk kunt dansen.
• de leden die op dit moment dansen tussen de 17 en 80 jaar zijn. Dus voor jong en oud.
• iedereen dezelfde passen leert, maar toch danst ieder op z'n eigen manier.
• de muziek herkenbaar is voor iedereen.
• je leuke mensen leert kennen.
• dansen 1 van de makkelijkste manieren is om te blijven bewegen.
• je komt dansen bij de gezelligste en leukste dansschool!
• dansles bij onze dansschool al snel tot het gezelligste avondje van de week wordt gerekend. Steeds meer mensen weten ons ook te vinden! U misschien ook?

Gooi - en smijtwerk
De meeste die denken aan rock ’n roll hebben het over het “gooi en smijtwerk” maar dat wordt alleen gegeven aan de cursisten die het zelf willen en kunnen, natuurlijk pas als je gevorderd bent.
En voor wie geen zin in, of geen lijf meer heeft voor het betere gooi en smijt werk, zijn er tijdens de les prima alternatieven. Dit is voor iedereen mogelijk.

Dance to the 60's' is een begrip in Nederland en Belgie door het geven van Rock & Roll danslessen; het organiseren van feesten, hun deelname aan diverse TV programma's en dansdemonstraties.
Cursisten komen vanuit België tot en met Friesland. Dance to the 60's is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby van Martin & Silvia die verschillende dansscholen hebben bezocht en zich nog steeds in de Rock & Roll verdiepen. Hun doel is : De gezelligheid en de mensen bij elkaar zien te brengen met dezelfde interesses "Fifties en Sixties". Hierdoor zie je ook diverse leuke vriendschappen dat zelfs wel uitmondt in Rock & Roll feesten of uitgaan naar festiviteiten.
Je begint heel langzaam en binnen een paar maanden sta je te dansen alsof het niets is.

Voor meer informatie of vragen:
06-230 50 364  of mail

De nieuwe cursus start weer begin september 2017... schrijf je alvast in via deze link..

 ban ned rock n roll danslessen dansshows feesten evenementen

 

Dansdemonstraties

TV Optredens

Uit de oude doos

Route

routekaart

Overig Contact

Gebruik voor inschrijven Danslessen en voor contact Showteam de daarvoor bedoelde formulieren!

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com